tota l'actualitat
de l'agrària

L’Agrària de Torelló participa en el Programa RSE.Pime

Publicado el 29 de juny del 2018

RSE Pime és un programa de foment de la responsabilitat social empresarial per les petites i mitjanes empreses amb l’objectiu de millorar les seves bones pràctiques i realitzar un pla d’acció personalitzat.

El programa RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les pimes seleccionades com a participants.

En l’edició 2018 hi van participar 15 empreses, d’entre elles, la Cooperativa Agrària de Torelló. L’RSE.Pime ofereix a les empreses de manera àgil un programa complet d’aprenentatge sobre l’RSE amb 5 tallers en grups reduïts de nivell directiu, més dues sessions de consultoria a l’empresa i una darrera trobada general per avaluar, tot orientat a l’acció. 

Segons va dir la Marta Parés, Gerenta de l’Agrària, “El Programa ens ha aportat saber realment els valors que ja tenim i no sabiem integrar dins el conjunt de l’organització. Ens ha permès veure que tots aquests valors de responsabilitat social ja els tenim i que per tant els hem d’explotar una mica més, els hauríem de comunicar una mica millor. El programa ens ha servit molt per donar-nos a conèixer i saber comunicar millor aquests valors.”
L’acte de cloenda va tenir lloc el 19 de juny, davant el director de la Cambra de Barcelona, el president del Consell de Cambres de Catalunya i del representant del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.