tota l'actualitat
de l'agrària

L’Agrària de Torelló assisteix a la celebració dels 30 anys d’ASFAC

Publicado el 25 de octubre del 2019

El 10 d’octubre de 2019 l’Agrària de Torelló va ser convidada a la celebració del 30è aniversari d’ASFAC. La festa fou organitzada per ser una trobada per a tots els socis d’ASFAC i també per a tots aquells que, d’alguna manera, participen i estan involucrats en el sector. La celebració va tenir lloc a una preciosa Rectoría prop de Manresa.

L’acte dels parlaments i reconeixements a membres destacats d’ASFAC va estar presidit per la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, la Hble. Sra. Teresa Jordà i Roura.

Seguidament un col·loqui on hi van participar el Sr. Pere Borrell, President d’ASFAC juntament amb la Sra. Marta Guadalupe Rivera; Llicenciada i doctorada en veterinaria, en l’especialitat de producció animal i econòmica agrària. El Sr. Abel Mariné; Catedràtic emèrit del Departament de Nutrició i Bromatologia de la UB. I el Sr. Pedro Cordero; Director general de NANTA i representant del sector de la FEFAC. La celebració va concloure amb sopar institucional i concert.