tota l'actualitat
de l'agrària

Jornada difusió PEPAC 2023-2027 a l’Agrària

Publicado el 8 de febrer del 2023

El passat 18 de gener del 2023 es va fer una jornada de difusió de la nova PAC 2023-2027 per part del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural pels socis i clients de l’Agrària.

“El 2023 s’inicia un nou període de la Política Agrària Comuna (PAC), amb un pla estratègic orientat a la sostenibilitat, fomentant la competitivitat i la productivitat de les explotacions, incrementant els compromisos mediambientals, i incentivant els joves i la condicionalitat social. La nova PAC redefineix els ajuts directes, la condicionalitat reforçada i els eco règims com a principals novetats i estableix un nou marc de desenvolupament rural pel període 2023-2027. L’objectiu d’aquesta jornada és explicar els aspectes més rellevants del proper període dels ajuts de la PAC adreçat específicament a agricultors potencials beneficiaris dels ajuts.”

Aquesta Jornada no només va ser útil per donar a conèixer aquests canvis, també vàrem tindre l’oportunitat de resoldre tots els dubtes i per avaluar els casos individualitzats dels assistents que ho van necessitar.