tota l'actualitat
de l'agrària

Noves barreges de llavors procedents d’Itàlia

Publicado el 24 de setembre del 2017

Un any més arriba la tardor, i amb el canvi d’estació l’època de sembrar ordi, blat i barreges farratgeres. Des de l’Agrària treballem per oferir un bon servei i una bona llavor de sembra.

Un dels projectes d’aquest any vinent, serà l’anàlisi de sòls lligat a un pla d’adobat per tal de ser el màxim de sostenibles i fer les coses cada dia millor i pensant cada dia més en una economia circular. D’aquesta manera, volem donar l’oportunitat a tots aquells que ens compreu la llavor i estigueu interessats en desenvolupar un pla d’adobat a tenir la primera analítica gratuïta.

Aquest any treballarem amb les varietats de Blat Exòtic, Nemo, Paledor, Somontano i Pistolo (la gran majoria d’Agrusa) per la bona experiència de sembra i collita de l’any passat.

Les varietats anteriors contemplen les possibilitats d’aresta, ½ aresta i motxo i contemplen també la possibilitat de sembres entre ½ octubre i tot el novembre i sembres tardanes de desembre i gener.

En quan a Ordi, treballarem amb les varietats Cometa i Maltese i Tudela  (6 carreres, farratger) i Meseta amb bons resultats productius i sanitaris.

Per més especificacions tècniques agrairíem truqueu a l’Agrària.

Així mateix, si hi ha alguna varietat que no hem especificat i que us interessa per algun motiu en concret, ja sigui per farratge o panificable estem a la vostra disposició per atendre les necessitats individuals de cadascú.

Com a NOVETAT!! Aquest any l’Agrària disposarà de dues barreges farratgeres provinents d’Itàlia amb una alta quantitat de matèria seca i alt contingut de proteïna, ideal per les explotacions de boví lleter i de pastura que busquin un producte de qualitat a molt bon preu pel seu bestiar. Són barreges amb molt bons resultats que contenen diferents varietats de raygras, blat, triticale, civada i ordi o bé blat, triticale civada i ordi. Us animem a provar-les !!

Agrairíem poguéssiu fer una planificació el més aviat possible ja que així tindrem major capacitat de negociació davant dels proveïdors i millor preu.